Σήμερα η μεγάλη βραδιά Μαντολίνου στον Κρουσώνα – Αφιερωμένη στο Κρουσανιώτη καλλιτέχνη Νίκο Φασουλάκη

Πρεμιέρα σήμερα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της "Νέας Γενιάς"

Petite Perle 300×250

Το «Πολιτιστικό καλοκαίρι» του Κρουσώνα ξεκινά σήμερα  με την μεγάλη βραδιά Μαντολίνου!
Στις 21:00  ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέα Γενιά» και όλοι οι Κρουσανιώτες στο μεγάλο κεφαλοχώρι του Μαλεβιζίου, δίνουν ραντεβού στην Πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, για μια μαγευτική βραδιά Μαντολίνου, που θα ξεκινήσει με καντάδα στα σοκάκια του χωριού από την πλατεία της Αγίας Τριάδας.

Τις προηγούμενες ημέρες προηγήθηκε ανοιχτό κάλεσμα στους οργανοπαίχτες του χωριού να λάβουν μέρος στην βραδιά.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Κρουσανιώτη καλλιτέχνη Νίκο Φασουλάκη του Γεωργίου, ο οποίος είχε συνθέσει τις Κρουσανιώτικές κοντυλιές και πολλούς άλλους παραδοσιακούς σκοπούς.

Αξέχαστες εμπειρίες και ενίσχυση του αισθήματος της κοινωνικής προσφοράς και αναδεικνύοντας τα πολιτιστικά δρώμενα,  φιλοδοξεί να προσφέρει η νέα διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα "Νέα Γενιά", με την φετινή διοργάνωση του "Πολιτιστικού Καλοκαιριού" που ξεκινά αύριο. Τα μέλη του συλλόγου ευελπιστούν στην συμμετοχή και την στήριξη των όλων Κρουσανιωτών, όπως άλλωστε γίνετε κάθε χρόνο.

Το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνουν ποικιλία δράσεων για όλες τις ηλικίες με στόχο να εμπλουτίσει τις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες της κοινότητας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ