«Έφυγε» από τη ζωή η «Μπρέντα» από το «Μπέβερλι Χιλς»

«Έφυγε» από τη ζωή, στα 53 της χρόνια , μετά από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο η αγαπημένη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, που είχε πρωταγωνιστήσει, μεταξύ άλλων ,στο «Χτυποκάρδια στο «Μπέβερλι Χιλς»

Η τραγική είδηση για τον θάνατο της γνωστής ηθοποιού που αγαπήθηκ ιδιαίτερα  για τον ρόλο της ως Μπρέντα στην πολύ δημοφιλή τηλεοπτική σειρά ”Μπέβερλι Χιλες” σκόρπισε θρήνο  σε όλο τον κόσμο.

Την είδηση έκανε γνωστή δημοσιογράφος του People. «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος Leslie Sloane, σε μια αποκλειστική δήλωση της σήμερα.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», συνέχισε.

Πολιτισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ