Με το πέρας των Επετειακών εκδηλώσεων “80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ” η Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δαμαστας ευχαριστεί όλους τους φορείς του χωριού ,την Τοπική κοινότητα τον Πολιτιστικό Σύλλογο την Ενορία Αγίου Γεωργίου Δαμάστας τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας .
Όλοι μαζί καταβάλλοντας μια τεράστια προσπάθεια καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας εκδηλώσεις ικανές να κρατήσουν ζωντανή την μνήμη των 30 Δαμαστιανών Εθνομαρτύρων και του Ολοκαυτώματος της Δαμάστας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συγχωριανούς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους όλες τις εκδηλώσεις.
Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και στον ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ καθώς και σε όλους τους χορηγούς των εκδηλώσεων .
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά με υγεία να κρατήσουμε για μια ακόμα χρονιά ζωντανή την μνήμη του Ολοκαυτώματος της Δαμάστας.
Εικόνες:













