Στο “Ιδιαίτερον” έχουν τον τρόπο της επιτυχίας!-Η σωστή επιλογή ιδιαίτερων μαθημάτων στις ανάγκες του μαθητή από το Γυμνάσιο μέχρι και το Πανεπιστήμιο

 

 

Το «Ιδιαίτερον» ύστερα από 24 χρόνια λειτουργίας στην πόλη του Ηρακλείου και οκτώ στο Γάζι (Ελευθερίου Βενιζέλου 222) μπορεί να υπερηφανεύεται και δικαίως ότι έχει εδραιώσει όχι απλά μια ιδανική μέθοδο διδασκαλίας αλλά μια μέθοδο επιτυχίας!

Πράγματι, η μέθοδος της επιτυχίας είναι ένα σύνολο συνθηκών, καταστάσεων, επιλογών αλλά και συνεχών αλλαγών προκειμένου να μπορεί το μάθημα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή χωριστά.

Επί της ουσίας πρόκειται για ένα κέντρο ιδιαίτερων μαθημάτων, όπου ο μαθητής είναι στο επίκεντρο της προσοχής με την παρακολούθηση μαθημάτων σε ολιγομελή τμήματα.

Στο «Ιδιαίτερον» λένε όχι σε έτοιμα προγράμματα σπουδών (fit to all) και κυρίως όχι στην παθητική και στείρα παρακολούθηση.

Το μάθημα στο τραπέζι, που πρώτο το “Iδιαίτερον” εφάρμοσε πριν από 24 χρόνια, δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνο του, γι’αυτό συμπληρώνεται από το παράδειγμα της μεγάλης εικόνας, του πίνακα και τώρα πια και του διαδραστικού πίνακα!

Η επιτυχία στο σχολείο και στις πανελλαδικές περνάει μέσα από το σύστημα ιδιαίτερων μαθημάτων του Ιδιαίτερον

Στο Ιδιαίτερον οι υπεύθυνοι σπουδών έχουν επιλέξει τη χρυσή τομή! Τον χρυσό αριθμό! Ιδιαίτερο μάθημα, μικρή ομάδα και όλα τα μαθήματα στον ίδιο χώρο!

Η επιλογή ιδιαίτερων μαθημάτων σε μικρές ομάδες 2-4 ατόμων επιτρέπει στον κάθε μαθητή χωριστά να αποτελεί το κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, να μη χάνεται στιγμή μέσα σε πολυπληθείς τάξεις και να μη δυσκολεύεται να δει ή να διαβάσει σε ένα αντιπαραγωγικο τραπέζι διδασκαλίας .

Πολύ σημαντικό επίσης για τον μαθητή είναι ότι του δίνεται η δυνατότητα να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα από αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς με μάστερ και διδακτορικά, με διεπιστημονικότητα και καθαρή ματιά! Και όλα αυτά στον ίδιο χώρο, οργανωμένα, νόμιμα και κυρίως από καθηγητές που έχουν αποδεδειγμένη επιστημονική εξειδίκευση.

Όπως μας πληροφορούν οι υπεύθυνοι σπουδών του «Ιδιαίτερον», στο Γάζι, κ.κ. Αντώνης Φοδελιανάκης, Εμμανουήλ Νιράκης, Κωνσταντίνος Κώττας και Κωνσταντίνος Βαμβουκάκης, στόχος τους είναι όχι απλώς να μπει ο μαθητής σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή, αλλά να βοηθηθεί ώστε να επιτύχει την πρώτη του επιθυμία!

«Αυτή είναι η επιτυχία μας! Να επιτύχει ο μαθητής αυτό που ονειρεύεται! Στο Ιδιαιτερον μαθαίνει να προσπαθεί για αυτό που επιθυμεί», τονίζουν. Μόνο έτσι δίνεται στο μαθητή η δυνατότητα να κάνει την σωστή επιλογή ήδη από το Γυμνάσιο που τελικά θα τον οδηγήσει στην προαγωγή και στην πραγματική επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις!

 

Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Στο «Ιδιαίτερον» παρέχονται δωρεάν σε όλους τους μαθητές τα πιο αξιόπιστα διεπιστημονικά εργαλεία επαγγελματικού προσανατολισμού -Αριάδνη και Advisor -σταθμισμένα στην ελληνική και ευρωπαϊκή επαγγελματική πραγματικότητα που ανιχνεύουν και προάγουν τα ενδιαφέροντα τις αξίες και τις δεξιότητες των μαθητών (softskills). Η βάση των δεδομένων που προκύπτει σε συνεργασία με την επιμέλεια ειδικών συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού,βοηθούν συνεργατικά τον μαθητή,να αποφασίσει για το ακαδημαϊκό κι επαγγελματικό του μέλλον.
Τα τεστ γίνονται όταν το επιλέξει ο ίδιος μαθητής στην Α’ και τη Β΄Λυκείου.

Σχέση εμπιστοσύνης

Το κέντρο ιδιαίτερων μαθημάτων «Ιδιαίτερον» έχει να καταδείξει απόλυτες επιτυχίες τα τελευταία 24 χρόνια! Μαθητές του φροντιστηρίου είναι ήδη επιτυχημένοι γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, γεωπόνοι, ακόμη και καθηγητές που εργάζονται στο φροντιστήριο που μαθήτευσαν! Αλλά και οι πρώτοι μαθητές από το Γαζί είναι ήδη επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες!

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ