Αυτός ο παίκτης του Survivor αποχώρησε οικειοθελώς

Ο Τάσος Πανάς ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.  Η πρώτη ψηφοφορία του νησιού υπέδειξε τον ίδιο ως πρώτο υποψήφιο.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ξαφνιάζει το αποτέλεσμα.

Παω σε εσένα γιατί υποβόσκει μία αίσθηση στρατηγικής από την ομάδα σου. Θέλεις να μας πεις;» είπε απορημένος ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός

Τελικά ο ίδιος πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει καθώς ένιωσε πως το νησί και οι συνθήκες που επικρατούν με τους παίκτες δεν του ταιριάζουν καθόλου.

«Δεν υπάρχει καμία στρατηγική. Απλά βλέπουν ότι το σώμα μου είναι εδώ, αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Δεν συνάδει το μυαλό να είναι εκεί και το σώμα μου εδώ… Όσοι έχετε παιδιά, καταλαβαίνετε τη θέση μου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους σας και να πάτε μέχρι εκεί που σας πηγαίνει η αξιοπρέπειά σας» είπε χαρακτηριστικά.

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ