
Με εκλεκτούς καλεσμένους και τους σχετικούς μεζέδες, έβγαλε τη ρακί του ο Διευθυντής του Πλοηγού Γιώργος Ζερβός, στο καζάνι του Αντώνη Κοσμαδάκη στα Κάτω Καλέσα.
Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις το μενού της συζήτησης είχε λίγο από όλα δηλ. τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και μπόλικη κουβέντα για το Δήμο Μαλεβιζίου.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τζεδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Βαγγέλης Παρασύρης, Μανώλης Βίστης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλεσών Κώστας Δερμιτζάκης, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Γιώργος Μαυρογιάννης, ο Πρόεδρος του Πλοηγού Ζαχαρίας Ροδιτάκης, ο Διοικητής του Α/Τ Αμμουδάρας Δημήτρης Μελεγγίδης, ο Αντιπρόεδρος των αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων Ελλάδος Μιχάλης Καμπιτάκης, ο Δημήτρης Λυδάκης και οι επιχειρηματίες Μανώλης Βατσινάς, Γιώργος Χατζηδάκης.
Να ευχηθούμε στο φίλο Γιώργο Ζερβό να είναι καλοξόδιαστη η ρακί που έβγαλε και να τον ευχαριστήσουμε για τη ζεστή φιλοξενία.