Ένωσαν την αγάπη και τις συνταγές ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιθαρίδας και ο σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης”(Κρουσώνα) και τα χέρια τους έφτιαξαν γλυκά, πλουμιστά Χριστόψωμα για να τα μοιράσουν σε οικογένειες.
Το μήνυμα του Πολιτιστικού Συλλόγου είναι χαρακτηριστικό:
“Μια μέρα γεμάτη γλυκές μυρωδιές , γέλια,πειράγματα και με το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας πλημμυρίζει , φίλες και μέλη του συλλόγου μας,έσμιξαν για ένα φιλανθρωπικό σκοπό .
Φτιάχτηκαν παραδοσιακά γλυκά τα οποία σε συνεργασία με τον σύλλογο “Αγάπης και Αλληλεγγύης”(Κρουσώνα),θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.
Το σμίξιμο αυτό όμως έγινε αφορμή οι μεγαλύτερης ηλικίας νοικοκυρές να δείξουν στις νεότερες τα μυστικά της επιτυχίας για την παρασκευή των παραδοσιακών γλυκών καθώς και το τρόπο παρασκευής για τα
“πλουμιστα”Χριστόψωμα.
Και βέβαια στο τέλος της ημέρας δεν έλειψαν τα χριστουγεννιάτικα δωράκια ως ανάμνηση για την υπέροχη μέρα που περάσαμε.
Καλές γιορτές με Υγεία,Αγάπη, Ειρήνη σε όλο τον κόσμο και στις ψυχές μας”.









