
Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και πολλές ανατροπές η Μινωική υποδέχτηκε τον Αλμυρό στο γήπεδο του Πανεπιστημίου με τον Αλμυρό να είναι αυτός που προηγήθηκε στο σκορ.
Στο 33΄σε μια εκτέλεση κόρνερ ο Σωτήρχος βρέθηκε στην περιοχή και με κοντινή προβολή έγραψε το 0-1 για την ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου.
Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι άλλαξαν με την Μινωική να έχει την κατοχή και κατάφερε στο 63΄ με τον Στακάκη με πλασέ να ισοφάρισε σε 1-1
Οχτώ λεπτά αργότερα σε μια εκτέλεση φάουλ του Καρανδινάκη ο Κοκκινάκης με κεφαλιά απείλησε την εστία του Κότσι και ο Περογαμβράκης από κοντά έγραψε το 2-1 για την ανατροπή των γηπεδούχων.

Μινωική: Χαραλαμπάκης,Χατζηδημητρίου,Καραφωτιάς,Καραντινάκης,Κουρουγκιαβούρης(46'Τζεβαμπίνας),Περογαμβράκης(78'Κεφάκης),Καστελλιανάκης, Κουρουγκιαβούρης, Στακάκης, Χριστάκης (82'Τσαμπουράκης),Κοκκινάκης
Αλμυρός: Κότσι, Σαρρής, Παπουτσιδάκης, Ζερβός(61'Κόκκινος),Σκούφος, Σωτήρχος(68΄Παντερής),Απλαδάς, Τουγλής, Λογοθέτης(46'Φραγκούλης),Κουτάντος, Ανδρεαδάκης(61'Μπέρκης)