
Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι οδηγοί στα όρια του Ξεροποτάμου, στην Αμμουδάρα και συγκεκριμένα στην οδό Παναγοπούλου, κάθετη στην Ανδρέα Παπανδρέου, στο ύψος της Παλαιοεμπορικής.
Στο οδόστρωμα του συγκεκριμένου δρόμου εδώ και μήνες έχει «ξεφυτρώσει» μια πολύ βαθιά λακκούβα, που τείνει να μετατραπεί σε κρατήρα.
Το συγκεκριμένο σημείο, που βρίσκεται η τεράστια λακκούβα, είναι πολύ επικίνδυνο. Ειδικότερα όταν βρέχει δεν είναι ευδιάκριτη, με συνέπεια να αποτελεί σοβαρό κίνδυνο κυρίως για τους δικυκλιστές, αλλά και για τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Αγανακτισμένος δημότης του Μαλεβιζίου που μας ενημέρωσε στέλνοντας μας και την σχετική φωτογραφία αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Όταν θα γίνει κάποιο ατύχημα με μηχανάκι, ή όταν σπάσουν τα αμορτισέρ σε κάποιο αμάξι θα έρθετε να την μπαλώσετε; Έλεος! Πληρώνουμε τα τέλη μας κάθε 2 μήνες για τον ανύπαρκτο Δήμο!».