
Τα πιο άγρια ένστικτα τους ξέσπασαν σε ένα ανυπεράσπιστο γατάκι άγνωστος ή άγνωστοι στο Γάζι, κακοποιώντας το με φρικτό τρόπο.
Εικάζεται ότι μέσα στο στόμα που έβαλαν εύφλεκτο υλικό, πιθανά μικρό δυναμιτάκι με αποτέλεσμα να υποστεί κακώσεις η άνω και κάτω γνάθος και τώρα να μην μπορεί να σιτιστεί.
Το κακοποιημένο γατάκι το βρήκε στην είσοδο του σπιτιού της το απόγευμα της Κυριακής, η Μαρία Κατσαμάνη κάτοικος Γαζίου που έσπευσε να το μεταφέρει σε κτηνίατρο να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να το σώσει.
Η ίδια σοκαρισμένη δεν μπορεί να συνέλθει και απορεί για το τι είδους άνθρωποι υπάρχουν και μέχρι που μπορούν να φτάσουν.
Όπως μας είπε η ίδια το αντίκρισε φοβισμένο στην αυλή του σπιτιού της και από το στόμα του έτρεχαν αίματα.
Παρά το γεγονός της κακοποίησης που είχε υποστεί ήταν φιλικό με τους ανθρώπους.
Το έβαλε το αυτοκίνητο της και έψαξε να βρει κτηνίατρο.
Όπως διαπιστώθηκε εκτός από το εύφλεκτο υλικό μέσα στο στόμα υπήρχαν και ξένα αντικείμενα μέσα στη μύτη που το εμπόδιζαν να αναπνεύσει.

Επίσης στο κεφάλι είχε και παλαιότερα χτυπήματα. Φαίνεται επίσης ότι είναι γάτα σπιτιού και όχι αδέσποτη ωστόσο δεν είναι τσιπαρισμένη.
Είναι ολοφάνερο επίσης και ότι η κακοποίηση έγινε από ανθρώπινο χέρι και ότι δεν πρόκειται για κάποιο ατύχημα του δρόμου.
Το άτυχο ζώο θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και για αρκετό διάστημα θα τρέφεται με σωληνάκι.
Αντιμέτωπο με την κακία θα αναρρώσει πλέον στο νέο του σπίτι μαζί με τη γυναίκα που το έσωσε και θα νιώσει ζεστασιά και θαλπωρή σε ένα υγιές περιβάλλον.
Η υπόθεση φαίνεται όμως ότι δε θα τελειώσει εκεί. Η ίδια είναι αποφασισμένη να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.
Ο μόνος λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα είναι για να υπάρξει ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τα θέματα της κακοποίησης των ζώων στην οποία κανείς δεν πρέπει να κλείνει
τα μάτια.