
Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ο Αλμυρός αφού γνώρισε την ήττα στο Γάζι από τον Ανθεστίωνα με 2-4. Η ομάδα του Θραψανού εντυπωσί8ασε με την απόδοση της και έφτασε δίκαια στη νίκη με κορυφαίους τους Μπερνίκου, Χατζάκη και Σαιτάκη.
Ο προπονητής του Αλμυρού Δημήτρης Κόκκινος ξεκίνησε με τους Εγγλέζο-Κωνσταντάκη από την ομάδα Youth League και τους επίσης νεαρούς Δεσύπρη-Ρεμυδιανάκη, απέναντι σε ένα πολύ καλό Ανθεστίωνα που έπαιζε στρωτό ποδόσφαιρο, κατέβαζε τη μπάλα από την άμυνα και φάνηκε η δουλειά του Πέτρου Μαρινάκη.
Στο 15΄ ο Κότσι απέκρουσε το πλασέ του Βαρδή, ενώ στο 17΄ από κάθετη πάσα του Νοδαράκη ο τερματοφύλακας του Αλμυρού δήλωσε και πάλι παρών διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Μπερνίκου.
Στο 32΄ δυνατό σουτ του Βελιβασάκη από ευνοική θέση απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θαλασσινός.
Στο 40΄ ο Μπερνίκου πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο Κότσι, αλλά στην επόμενη φάση και πάλι ο Μπερνίκου από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ με φοβερό σουτ πέτυχε το 0-1 για τον Ανθεστίωνα.
Με αλλαγές στη σύνθεση του ξεκίνησε ο Αλμυρός στην επανάληψη και στο 55΄ από σέντρα του Ζερβού ο Κόκκινος με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.
Στο 59΄ ο Χατζάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Αλμυρού και με άψογο πλασέ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ 1-2 τον Ανθεστίωνα.
Στο 65΄ ωραίος συνδυασμός των φιλοξενουμένων και ο Βαρδής με δυνατό σουτ νίκησε τον Κότσι για το 1-3, για να έρθει στο στο 87΄ ο Κόκκινος με απευθείας εκτέλεση φάουλ να μειώσει σε 2-3 για τον Αλμυρό.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Χατζάκης τροφοδότησε το Μπερνίκου ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Κότσι και διαμόρφωσε το τελικό 2-4 για τον Ανθεστίωνα.
ΑΛΜΥΡΟΣ: Κότσι, Κωνσταντάκης (57΄ Χασουράκης), Βελιβασάκης, Λογοθέτης (62΄ λ.τρ. Ανδρεαδάκης), Φραγκούλης, Απλαδάς, Ρεμυδιανάκης (46΄ Ρεμυδιανάκης), Δεσύπρης, Εγγλέζος (46΄ Ζερβός), Κόκκινος, Σωτήρχος (46΄ Κουτάντος)
ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Θαλασσινός, Γκούγκα, Βαρδής, Νοικοκυράκης, Χότζα, Σαιτάκης, Κόκκινος, Νοδαράκης, Χατζάκης, Μπερνίκου, Στρατάκης


