Οι τρεις μικρές αδελφές που εξαφανίστηκαν ενώ επισκέπτονταν τον άστεγο πατέρα τους βρέθηκαν νεκρές κοντά στο Λέβενουορθ στην κομητεία Σελάν των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε η αστυνομία της Ουάσινγκτον την Τρίτη, ενώ συνεχίζει την αναζήτηση του 32χρονου πατέρα, ο οποίος κατηγορείται για την απαγωγή και τη δολοφονία τους.
Τα πτώματα των αδελφών Ντέκερ — Πάιτιν, 9 ετών, Έβελιν, 8 ετών, και Ολίβια, 5 ετών — βρέθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας κοντά στο φορτηγό του πατέρα τους, σε ένα κάμπινγκ στο Γουενάτσι, όπου ομάδες SWAT και ακόμη και ένα ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας έψαχναν απεγνωσμένα την περιοχή, σύμφωνα με το KIRO 7.
Η αστυνομία της Ουάσινγκτον αρχικά δεν ενέκρινε την έκδοση Amber Alert, καθώς δεν πληρούνταν τα κριτήρια για τεκμηριωμένη απαγωγή ή άμεσο κίνδυνο ζωής. Αντ’ αυτού, εκδόθηκε τελικά ειδοποίηση για “Εξαφανισμένα Άτομα σε Κίνδυνο” το Σάββατο.
Οι αρχές συνεργάζονται πλέον με τους U.S. Marshals για τον εντοπισμό του Ντέκερ. Προσφέρεται επικήρυξη έως 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.
Ο Ντέκερ, ο οποίος είναι άστεγος και χωρισμένος από τη μητέρα των παιδιών του, ήταν γνωστό ότι έμενε σε κάμπινγκ και ξενοδοχεία της περιοχής με τον σκύλο του, σύμφωνα με την αστυνομία.
Αφού παρέλαβε τα κορίτσια την Παρασκευή, ο Ντέκερ και το φορτηγό του εθεάθησαν αργότερα το Σαββατοκύριακο στο δυτικό άκρο του Λέβενγουορθ, προκαλώντας την έναρξη αστυνομικής έρευνας στις δασώδεις περιοχές γύρω από την πόλη, σύμφωνα με το NCWLIFE.


