Την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025, η χορωδία του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, έκλεισε τη φετινή χρονιά με τον πιο όμορφο και καλλιτεχνικό τρόπο, παρουσιάζοντας μία μουσικοθεατρική παράσταση αφιέρωμα στον παγκόσμιο συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι, στο ανοιχτό θέατρο Γαζίου " Μίκης Θεοδωράκης".
Τα παιδιά όπως και οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας τέρψη και συγκίνηση στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι φεύγοντας, μιλούσαν για μια ποιοτική παράσταση υψηλών προδιαγραφών από παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αναμένοντας ήδη μία ανάλογη παράσταση και για του χρόνου.
Ιδιαίτερη στιγμή της γιορτής, όταν στην παράσταση , η διευθύντριας του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, κ. Μακράκη Ανδρονίκη συνόδευσε φωνητικά τα παιδιά της χορωδίας σε ένα από τα τραγούδια τους.