Πλήθος πιστών στον εορτασμό της Αγίας Όλγας στον Αλμυρό

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε και φέτος στον Ιερό Ναό της Αγίας Όλγας στον Αλμυρό Γαζίου, για να τιμήσει τη μνήμη της Αγίας Ισαποστόλου.

Το γραφικό πέτρινο εκκλησάκι, ένα από τα ελάχιστα στην Κρήτη αφιερωμένα στην Αγία Όλγα, προσελκύει χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερους πιστούς, οι οποίοι έρχονται για να παρακολουθήσουν τις θείες λειτουργίες και να ανάψουν ένα κερί.

Ο ναός ανεγέρθηκε με πρωτοβουλία του κ. Κώστα Στρατάκη, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη της πολυαγαπημένης του συζύγου, Όλγας, το γένος Χατζηδάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

Η κατασκευή του ναού ολοκληρώθηκε το 2016 και λειτούργησε για πρώτη φορά τον επόμενο χρόνο, το 2017.

Το απόγευμα της Πέμπτης τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, με τους πιστούς να γεμίζουν τον προαύλιο χώρο του ναού, ενώ σήμερα, ανήμερα της εορτής, πραγματοποιήθηκαν ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ