Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρεται από τα Χανιά το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε πετρέλαιο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) μεταφέρεται το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε ποσότητα πετρελαίου το βράδυ της Πέμπτης στα Χανιά.

Η μεταφορά του κρίθηκε αναγκαία λόγω της κατάστασής του, ώστε να συνεχιστεί η νοσηλεία του στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, με πιο εξειδικευμένη φροντίδα και δυνατότητα παρακολούθησης σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, εάν χρειαστεί.

Το παιδί είχε αρχικά διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (24/5), με συμπτώματα δύσπνοιας. Σύμφωνα με τους γονείς του, είχε καταπιεί πετρέλαιο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η ποσότητα.

Νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων υπό αυξημένη παρακολούθηση, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ η πορεία της υγείας του αγοριού παρακολουθείται στενά.

neakriti.gr

ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ