Συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες τρείς ανήλικοι για κλοπή αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών συνολικής χρηματικής αξίας 150 ευρώ. Συνελήφθησαν και τρεις κηδεμόνες τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Αναλυτικά η Αστυνομία αναφέρει:
Συνελήφθησαν, χθες (01.08.2025) πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου τρείς (3) ανήλικοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή. Επιπλέον συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί κηδεμόνες για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Ειδικότερα οι τρείς ανήλικοι είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από επιχείρηση ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, ποσότητα αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών συνολικής χρηματικής αξίας 150 ευρώ τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και ανακτήθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.


