Το ΙΤΕ “ταξιδεύει” από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη

Δυναμική παρουσία θα έχει τo ΙΤΕ στην #89ηΔΕΘ/ TIF HELEXPO από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2025, όπου θα συμμετέχει με 8 ομιλίες και ποικίλα εκθέματα στο περίπτερο 7 του Υπουργείου Ανάπτυξης, στο stand της ΓΓΕΚ/ Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας.

Η σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος, αναφέρει: «Σας περιμένουμε να δείτε από κοντά καινοτόμα εκθέματα, εφαρμογές και δράσεις που συνδέουν την επιστήμη με την κοινωνία από τα Ινστιτούτα Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας, Πληροφορικής & Αστροφυσικής, να ενημερωθείτε για το ρόλο του Αστεροσκοπείου Σκίνακα, του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης και του Δικτύου  Πράξη.

Το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος του ΙΤΕ, καθ. Βασίλης Χαρμανδάρης, θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο την καθολική προσβασιμότητα των πολιτών σε ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες, στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 12 του Υπουργείου.»

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ