Σεμινάριο Cucina Italiana – Ζυμαρικά και Κρέας σε παραδοσιακές ιταλικές συνταγές. 01& 02/11/2025
Ένα μοναδικό σεμινάριο, διάρκειας μόλις 2 ημερών, για όσους αγαπούν την Ιταλική κουζίνα και θέλουν να γνωρίσουν αυθεντικές ιταλικές συνταγές, προσφέρει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες, σεφ, βοηθούς κουζίνας και λάτρεις της μαγειρικής οι οποίοι θα ζήσουν μια αυθεντική εμπειρία Ιταλικής γαστρονομίας στο βιωματικό σεμινάριο που πραγματοποιείται με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, σε σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο.
Ενότητες σεμιναρίου:
Ημέρα 1η: Φρέσκα ζυμαρικά aldente με 10 αυθεντικές ιταλικές συνταγές, όπως pastaallagricia και allazozzona.
Ημέρα 2η: Παραδοσιακά πιάτα με κρέας – OssobucoallaMilanese, carpacciodimanzo και άλλες γευστικές δημιουργίες.
Κόστος συμμετοχής: 160€.
Διεξαγωγή: Σάββατο 01/11/25 και Κυριακή 02/11/25, από 10:30πμ έως 13:45μμ(8 διδακτικές ώρες).
Εισηγητής -GiorgioManganiello:Είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας, εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986 και είναι ExecutivePizzaChef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων. Πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Εστίασης της Σχολής RegioneDelVeneto, διατηρεί παράλληλα Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας EnzoPrete στον τομέα της εκπαίδευσης.
Πληροφορίες: Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου – Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302600 από τις 08:00 έως 3:00 μ.μ. Αιτήσεις στο www.katartisi.gr
