Στη σύλληψη ενός άνδρα 54 ετών και μιας γυναίκας 59 ετών προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν να κινούνται με αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών. Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο όχημα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μία συσκευασία που περιείχε 137,45 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


