Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας το 15μηνο βρέφος που υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα από καυτό λάδι, ύστερα από ατύχημα στο σπίτι της οικογένειας σε χωριό της Καρδίτσας, το πρωί του Σαββάτου 25 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί τράβηξε ένα τηγάνι με λάδι την ώρα που η μητέρα του μαγείρευε, με αποτέλεσμα το καυτό υγρό να πέσει πάνω του, προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του. Το βρέφος μεταφέρθηκε αρχικά στο πλησιέστερο νοσοκομείο και στη συνέχεια διακομίστηκε στη Λάρισα, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.
Οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση του παιδιού παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Η μητέρα του υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα χέρια, προσπαθώντας να απομακρύνει το παιδί από το τηγάνι.
Συγγενείς της οικογένειας ανέφεραν ότι το περιστατικό ήταν καθαρό ατύχημα και ότι το βρέφος θα χρειαστεί μακρά αποθεραπεία και επεμβάσεις αποκατάστασης, ενώ αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

