Επιμένει ο ανοιξιάτικος καιρός στην Κρήτη: Νοτιάδες και 25άρια και σήμερα Τρίτη (18/11) στο νησί

Σε κλοιό κακοκαιρίας η υπόλοιπη χώρα

 

Νοτιάδες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που θα φτάσουν ακόμη και τους 25 βαθμούς Κελσίου αναμένονται σήμερα Τρίτη (18/11) στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι, φτάνοντας τα 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή, κυμαινόμενη από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε περιοχές της βόρειας Κρήτης το θερμόμετρο μπορεί να αγγίξει ακόμη και τους 25 βαθμούς.

Σε κλοιό κακοκαιρίας από σήμερα (18.11.2025), καθώς για δύο μέρες αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

Σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε τη Δευτέρα η ΕΜΥ, σημειώνοντας πως οι βροχές και οι καταιγίδες θα πλήξουν κυρίως τα νησιά του Ιονίου και την Αιτωλοακαρνανία.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ σημειώνει η επιδείνωση του καιρού θα πλήξει τη βορειοδυτική Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Την Τρίτη (18-11-25) και την Τετάρτη (19-11-25) στο βόρειο Ιόνιο (κυρίως περιοχή Κέρκυρας, Παξών) και την Ήπειρο, από τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης στα δυτικά και βόρεια τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας.

ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ