Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, έδωσε το «παρών» η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ Ελένη Βατσινά. Στη δήλωσή της αναφέρθηκε στη σημασία του συλλόγου για την πόλη και τις γενιές που μεγάλωσαν με την ομάδα.

Η κ. Βατσινά τόνισε ότι ο ΟΦΗ γιορτάζει «100 χρόνια ιστορίας, πάθους και αξιοπρέπειας», επισημαίνοντας ότι οι αξίες που καθόρισαν τον Όμιλο παραμένουν ζωντανές. Υπογράμμισε ότι η δύναμη της ομάδας βρίσκεται στους ανθρώπους της: στους παίκτες, στους προπονητές και κυρίως στους φιλάθλους «που τον στηρίζουν με περηφάνια σε κάθε βήμα».
Όπως ανέφερε, από τις γειτονιές του Ηρακλείου έως τα μεγάλα γήπεδα της χώρας, ο ΟΦΗ απέδειξε διαχρονικά ότι η ταυτότητά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη. «Με σεβασμό στο παρελθόν και πίστη στο μέλλον, ο ΟΦΗ συνεχίζει να γράφει την ιστορία του, πιο ενωμένος και πιο αποφασισμένος από ποτέ», κατέληξε η βουλευτής.
