Άναψαν το δέντρο το βράδυ της Κυριακής στο πνεύμα των ημερών με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου στην πλατεία της Τυλίσου.
Την παράσταση έκλεψε ένας συμπαθής γαιδουράκος, με τον οποίο ξετρελάθηκαν τα μικρά παιδιά που έκαναν βόλτες μαζί του, ενώ σίγουρα στους μεγαλύτερους θύμιζε τις παλαιότερες εποχές.
Τα παιδιά στόλισαν το δέντρο και μέτρησαν μέχρι το δέκα όπου τα λαμπιόνια άναψαν και φώτισαν την πλατεία, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στους μικρούς φίλους που απολάμβαναν τις ξεχωριστές γιορτινές στιγμές.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πολιτιστικό σύλλογο και τον πρόεδρο Νίκο Παπαδάκη για την πρωτοβουλία αυτή, ενώ το παρών έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγόρης Περυσινάκης, Γιώργος Κουβίδης και οι εφημέριοι πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης και Εμμανουήλ Αστυρακάκης.
















