Οι Κρουσανιώτες της Αθήνας έκοψαν την πίτα τους

Μια όμορφη Κρουσανιώτικη μάζωξη με την ευκαιρία της κοπής της Αγιοβασιλιάτικης πίτας πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακή 31 Ιανουαρίου οι Κρουσανιώτες της Αθήνας, με μπροστάρη τον πάντα δραστήριο Σύλλογό τους «Η Αγία Ειρήνη». Πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών στην οδό Γερανίου 38, στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια στην εκδήλωση του Συλλόγου, που τα είχε όλα! Μουσική, πλούσιους μεζέδες με πρωταγωνιστή το γαμοπίλαφο! Κυρίως όμως, περίσσευε η αγάπη των μελών και φίλων του Συλλόγου για το μεγάλο κεφαλοχώρι του Μαλεβιζίου, τον Κρουσώνα.
Στην γιορτή παρέστη και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερας Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Θεόκλητος Μέντης, ο οποίος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα.
Την ευθύνη για το Μουσικό πρόγραμμα είχε το συγκρότημα των Μανώλη Βλαχάκη και Αντώνη Αναδρανιστάκη.
Οικοδεσπότες της βραδιάς σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου, ο πρόεδρος Γιάννης Βουλγαράκης, ο αντιππρόεδρος Μύρων Φασουλάκης, η Γενική Γραμματέας Ειρήνη Καλλιγιαννάκη, η ταμίας Θεονύμφη Μακατουνάκη καθώς και τα μέλη Χριστίνα Σεβαστάκη και η Γεωργία Γωνιαννάκη .
Στην διάρκεια της εκδήλωσης το ΔΣ ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: ANEK LINES, Hydraiki Athens. Αγροτικός Συνεταιρισμός Κρουσώνα, Ζαχαροπλαστεία Τσοράγλου, Κρεοπωλεία Λιοντομητσος, Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου, οινοποιείο Παρασκευά και Γιώργο Ψαράκης.
Το ΔΣ επίσης, ευχαρίστησε εκ νέου τους: Αστρινο Τζωρακη της Tzorakis home, τον Νίκο Πουλορινη της Power pros, τον Δημήτρη Πιτσικάκη του ENVY cafe-Bar-Restaurant καθώς και τον συγγραφέα Μύρων Ξυλούρη, την Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, τον Δήμο Μαλεβιζίου, τον Νίκο Κελαϊδίτη, τον Γρηγόρη Γαλερακη, την Κατερίνα Γεωργοπούλου, τον Φώτη Λαμπίρη, την οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Γιανναδάκη, για την συνδρομή τους τόσο στην κάλυψη αναγκών του Συλλόγου όσο και στον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης «Νίκος Γιανναδάκης».

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ