Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στον τελικό που φέρνει στην πόλη του Βόλου τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον σημαντικό για τη γιορτή του ποδοσφαίρου. «Είναι ευτυχές γεγονός ότι ο ΟΦΗ κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Πρόκειται για μια ομάδα με ένθερμο κόσμο, που δεν συχνάζει συχνά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις», τόνισε.
Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι η πόλη θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους φιλάθλους με ασφάλεια, χωρίς «νεκρές ζώνες», με 22.000 θεατές στις εξέδρες, και με ένα εορταστικό κλίμα που θα ενώσει τις ομάδες και τους οπαδούς τους χωρίς εντάσεις.
Παράλληλα, μίλησε για τη γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τις ομάδες και τους προπονητές, τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ φέρνει ενθουσιασμό και φρέσκια πνοή στη διοργάνωση.
Ο Μπέος υπογράμμισε επίσης, ότι ο τελικός δεν αφορά μόνο το γήπεδο, αλλά και την πόλη του Βόλου, που θα ζήσει για πρώτη φορά με ένταση και ασφάλεια τη μεγάλη αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδας.


