Το πρωτάθλημα Κρήτης για ακόμη μία φορά κατέκτησε το ΓΕΛ Γαζίου αφού στον τελικό που διεξήχθη στο Ατσαλένιο επικράτησε του ΕΠΑΛ Χανίων με 5-1.
Το σκορ τα λέει όλα αφού το ΓΕΛ Γαζίου ήταν εντυπωσιακό κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε χωρίς υπερβολή να πετύχει και περισσότερα τέρματα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιγνιδιού ο Κράστα που πέτυχε τρία τέρματα, ενώ τα άλλα δύο σκόραρε ο Αντωνακάκης.
Το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μάλιστα καλή στιγμή στο 62’ με δυνατό σουτ του Πλατινάκη που σταμάτησε στο δοκάρι, όμως η εικόνα του αγώνα είχε ήδη κριθεί, με το Γάζι να δείχνει ανωτερότητα και να φτάνει σε μια επιβλητική επικράτηση.
ΓΕΛ Γαζίου: Κουκουριτάκης (57′ Βάμβουκας), Χριστουλάκης (40′ Θωμάς), Κοτζαμιχάλης, Αντωνακάκης, Μολυμπάκης, Καρβελλάς (40′ Ασμαριανάκης), Καρβούνης (40′ Φιλάϊ), Κράστα, Μπαλάσης, Κωνσταντάκης, Σταματάκης
2ο ΕΠΑΛ Χανίων: Περογαμβράκης (61′ Αλβανός), Βέρδος, Γελασάκης, Κεραμιαδάκης, Νταμοτσίδης, Ιωαννίδης, Καυκαλάς, Περάκης (36′ Θωμάς), Πλατινάκης (61′ Ντουλίνας), Συκαμιάς, Χαϊδεμενάκης, Σκέμπη (61′ Παπαδημητράκης), Ντουλίνας.



