Υπόθεση Παντάνασσας: Νέα προθεσμία πήρε ο 30χρονος

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης 12/5 ο 30χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 28χρονης συζύγου του και μητέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο κατηγορούμενος εισήλθε στο κτίριο από την πλαϊνή είσοδο, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια είναι έτσι κι αλλιώς δρακόντεια, με ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και διμοιριών, καθώς στο ίδιο κτίριο διεξάγεται και η δίκη για την υπόθεση του 3χρονου Άγγελου.

Από την πλευρά του συνήγορου υπεράσπισης κ. Διονύση Βέρρα υποβλήθηκε αίτημα για νέα αναβολή, το οποίο έγινε δεκτό και έτσι ο 30χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη εντοπίστηκε αιμόφυρτη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στην άκρη δρόμου σε περιοχή της Παντάνασσας, λίγα μόλις λεπτά αφότου είχε επιβιβαστεί στο όχημα του κατηγορούμενου μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους.

Όπως έχουμε ήδη γράψει, η νεαρή μητέρα νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή. Φέρει κατάγματα στο κρανίο και στον αυχένα, καθώς και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ σύμφωνα με τον διοικητή του ιδρύματος, παρουσίασε περιτραυματική αμνησία και δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη.

 

πηγή:cretalive.gr

ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ