Το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου για την απολογία του ο 83χρονος οδηγός ο οποίος κατηγορείται για τη φονική αναστροφή στον δρόμο Ηράκλειο – Βιάννος. Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο ηλικιωμένος με το ΙΧ του έκανε αναστροφή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου μοτοσικλετιστή Γιάννη Στειακάκη.
Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, στον 83χρονο οδηγό ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε ότι το μοιραίο εκείνο απόγευμα ξεκίνησε από το χωριό του, κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα προκειμένου να πάει σε μία βάπτιση. Ωστόσο, κάτι συνέβη και έπρεπε να σταματήσει το όχημα στο σημείο του οδοστρώματος όπου υπάρχει διαγράμμιση “ζέβρα”.
Ο ηλικιωμένος οδηγός παραμένει υπό κράτηση.
Το απόγευμα της Κυριακής σε κλίμα βαθιάς οδύνης η οικογένεια, συγχωριανοί και φίλοι αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο Γιάννη Στειακάκη που “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά.
πηγή:cretalive.gr
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google


