Λατινοπούλου: «Χυδαία όσα είπε ο Παϊτέρης για μένα και τη μητέρα μου – Έχω κινηθεί ήδη νομικά»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε εκ νέου στα λεγόμενα του Βασίλη Παϊτέρη και ενημέρωσε ότι έχει προσφύγει ήδη στη Δικαιοσύνη για τα όσα είπε ο τσιγγάνος τραγουδιστής.

«Ήταν μια χυδαία προσβολή της προσωπικότητάς μου, της αξιοπρέπειάς μου, και δη της μητέρας μου. Μια αισχρότητα, με αισχρά και χυδαία υπονοούμενα εναντίον της μητέρας μου. Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση, υπάρχει μια ευθεία επίθεση-προσβολή για την οποία έχω κινηθεί ήδη νομικά» είπε αρχικά η κυρία Λατινοπούλου μιλώντας στο Action 24.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Κι όχι μόνο αυτό, αλλά άφησε και υπονοούμενα για χρηματικές συναλλαγές με δικό μου στέλεχος και υποψήφιο.

Επειδή το ένα χυδαίο κι αφορά τη μητέρα μου, και είναι ότι ιερότερο έχω και δεν σηκώνω κουβέντα γι αυτό, κι ο κάθε νοήμων άνθρωπος, που σέβεται τον εαυτό του, προστατεύει τη μητέρα του, την τιμή του και την αξιοπρέπειά του, εξαιρούνται οι δήθεν αριστερούληδες, ευαισθητούληδες γιατί έχουν επιλεκτική ευαισθησία.

Και το δεύτερο είναι, φυσικά, όταν αφήνει υπονοούμενα για στέλεχος και υποψήφιό μου, θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη όπου κι εκεί να έρθει να αποδείξει αυτά που λέει που δεν υπάρχουν».

Πηγή: newsbomb.gr

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ