Θλίψη στην 115 Πτέρυγα Μάχης και στην Πολεμική Αεροπορία για την απώλεια του 33χρονου Ανθυποσμηναγού
Θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (06/07) στα Χανιά, ήταν ο Ανθυποσμηναγός Γιάννης Μισσιούδης.
Βαρύ είναι το πένθος στην 115 Πτέρυγα Μάχης και στην Πολεμική Αεροπορία μετά τον αδόκητο χαμό του 33χρονου , ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ μετέβαινε στη μονάδα του για να αναλάβει υπηρεσία.
Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή του Πιθαρίου, όταν, κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο, σε στροφή του δρόμου. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε ύστερα από σύγκρουση της μοτοσικλέτας που οδηγούσε με απορριμματοφόρο του Δήμου Πλατανιά.
Ανακοίνωση για την απώλεια του 33χρονου αξιωματικού εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας:
Για την απώλεια του 33χρονου αξιωματικού εξέδωσε ανακοίνωση και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, στην οποία αναφέρεται:
«Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026 και ώρα 06:45, ο Ανθυποσμηναγός (ΜΤ) Ι.Μ., ηλικίας 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».
Η ανακοίνωση του δήμου Πλατανιά:
Ο Δήμος Πλατανιά μέσα από σχετική ανακοίνωση εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη του για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου, με όχημα του Δήμου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως από την Τροχαία Χανίων, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προβλεπόμενη διαδικασία διερεύνησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Δήμος Πλατανιά, αιρετοί κι εργαζόμενοι, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του θύματος, συμπαραστεκόμενοι στο βαρύ τους πένθος.
Σε ένδειξη σεβασμού προς τη μνήμη του εκλιπόντος, ο Δήμος προχωρά στην αναβολή της προγραμματισμένης για την Τετάρτη 8 Ιουλίου μουσικοχορευτικής εκδήλωσης “2ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα”, στο αλσύλλιο του Ι.Ν Αγίας Τριάδας Γαβαλομουρίου Βουκολιών.
