Πήρε προθεσμία να απολογηθεί το απόγευμα του Σαββάτου – Δεν αποκλείεται να ζητηθεί και νέα προθεσμία προκειμένου η υπεράσπιση να έχει στα χέρια της μία κρίσιμη πραγματογνωμοσύνη
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας στον υπεύθυνο της ΔΕΔΔΗΕ για τη φονική φωτιά στο νότιο Ρέθυμνο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους δύο πυροσβέστες και να γίνουν στάχτη δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γης, περιουσίες, εγκαταστάσεις και ζώα.
Στον υπεύθυνο, ο οποίος έχει την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου-μηχανολόγου (δεν είναι ο επικεφαλής της ΔΕΔΔΗΕ στο νομό Ρεθύμνου) ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό με ενδεχόμενο δόλο τελούμενος δια παραλείψεως και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου.
