«Θα κάνω απεργία πείνας» – Η αντίδραση Θεοδωρόπουλου μετά την απόφαση για προφυλάκιση

Έντονη ήταν η αντίδραση του Ηλία Θεοδωρόπουλου όταν πληροφορήθηκε την απόφαση για την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του ανακριτή και ενημερώθηκε ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή, φέρεται να δήλωσε πως θα προχωρήσει σε απεργία πείνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά τις πολύωρες απολογίες του ίδιου και της Ιωάννας Γάκα για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιδιωτικό τους ιατρείο, στην οδό Καρνεάδου, την περασμένη Τετάρτη.
Μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους, οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενοι για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο διά παραλείψεως.

Πηγή: neakriti.gr

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ