Με πρωταγωνιστή τον Άλλα (πέτυχε δύο γκολ) η Φαιστός ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη στην Α2 ΕΠΣΗ, κερδίζοντας με σκορ 1-4 το Άλογο Μαλεβιζίου στο γήπεδο Αλμυρού.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13΄ με σουτ του Sharka για το 0-1.
Στο 20΄καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το σουτ του Γκιαουράκη να περνάει άουτ.
Η Φαιστός διπλασίασε τα τέρματα της στο 25΄, όταν ο Άλλα βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε προσωρινά και με δεύτερη προσπάθεια τον νίκησε για το 0-2.
Στο 32΄ο Ρουκουνάκης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-3.
Στο 60΄ο Κατσέλης μείωσε σε 1-3 για το Άλογο Μαλεβιζίου, ενώ στο 85΄ο Άλλα πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για τη μεσσαρίτικη ομάδα.
Διαιτητής ήταν ο κ. Βισκαδούρος με βοηθούς τους κ.κ. Ξυπάκη, Τιτάκη.
ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ: Καρβέλης, Γκούφας, Τσενάι, Ρουμπάκης, Δίπλας, Γκιαουράκης, Σταυρακάκης, Νικηφόρος, Φουκάκης, Βραχασωτάκης, Ζερβός.
ΦΑΙΣΤΟΣ: Ροδουσάκης, Μαρκουτσάκης, Παπαδάκης Ελ., Ντόκο, Παπαδάκης Στ., Ρουκουνάκης, Φραγκιαδάκης, Άλλα, Sharka, Παπαδάκης Γ., Ασκοξυλάκης.
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google


