Στις περιοχές του Οροπεδίου Λασιθίου που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία θα βρεθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, με ζημιές και πλημμυρικά φαινόμενα.
Κατά την παρουσία του στο Οροπέδιο Λασιθίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να βρεθεί σε σημεία που επλήγησαν από την κακοκαιρία και να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα μεταβεί στον Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, όπου επίσης καταγράφηκαν σοβαρά προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google


