Νέα αναβολή στη δίκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας από τη Νεάπολη

Άλλη μια αναβολή δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης αναισθησιολόγου ζήτησε την αναβολή με τη δικαιολογία ότι η πελάτισσα του πάσχει από οσφυαλγία και νοσηλεύεται οπότε δεν μπορούσε να παραστεί στη δίκη, η οποία τελικά πήρε αναβολή για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η αναβολή προκάλεσε αγανάκτιση στην πλευρά της οικογένειας της άτυχης Μελίνας που περιμένει εδώ και χρόνια να λάμψει η αλήθεια και να καταδειχθούν οι ευθύνες για το θάνατο του παιδιού τόσο άδικα σε μια επέμβαση ρουτίνας.

Να θυμίσουμε πως στις 27 Δεκεμβρίου του 2015 η 4χρονη Μελίνα από τη Νεάπολη εισήχθη στο νοσοκομείο για να της αφαιρεθούν κρεατάκια. Ο προεγχειριτικός έλεγχος έδειξε πως το παιδί δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα κι έτσι προχώρησε σε χειρουργείο. Την επόμενη ημέρα κι ενώ η επέμβαση είχε ολοκληρωθεί παρουσιάστηκαν επιπλοκές στην ανάνηψη του κοριτσιού οπότε διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Εντατική όπου ξεψύχησε την επόμενη ημέρα

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ