Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΟΦΑΜ στο γήπεδο του Αλμυρού συνέτριψε τα Καμίνια με 4-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από την Τύλισο που έχασε στα Ανώγεια.
Την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν Τύλισος-ΟΦΑΜ και αν η ομάδα της Αγίας Μαρίνας δεν χάσει θα σφραγίσει την άνοδο της στην Α2 σαν πρωταθλήτρια.
Η.. αγία τριάδα του ΟΦΑΜ Σκυλούσης-Αεράκης-Μοχιανάκης ήταν εκπληκτικοί και όλοι τους έβαλαν γκολ και έδωσαν ασίστ.
Τα Καμίνια δεν μπόρεσαν να μπουν σε κανένα σημείο στις απαιτήσεις του αγώνα.
Μόλις στο 3’ ο ΟΦΑΜ άνοιξε το σκορ όταν ο Σκουλούδης από πλάγια και δεξιά έκοψε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής και ο Αεράκης με άψογο πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 38’ ο Αεράκης με φανταστική προσποίηση πέταξε κάτω τον τερματοφύλακα πλάσαρε στο κενό τέρμα άουτ.
Στο 44’ από εκπληκτική συρτή σέντρα του Μοχιανάκη ο Σκουλούδης εξ’ επαφής έγραψε το 2-0.
Στο 55’ από έξυπνη πάσα του Σκουλούδη ο Αεράκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα δοκάρι και στα δίχτυα για το 3-0.
Στο 65’ ο Μοχιανάκης έφυγε στον κενό χώρο, ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα και σούταρε σε κενή εστία για το 4-0.
Στο 80’ από αδράνεια στην άμυνα του ΟΦΑΜ ο Παπαδάκης μείωσε σε 4-1.
Στο 86’ ο Κολλαρετάκης έπαιξε 1-2 με τον Μοχιανάκη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά με υπόδειξη του βοηθού το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Συνθέσεις:
ΟΦΑΜ: Σαμαριτάκης, Μαργαριτσανάκης, Μουλακάκης, Δεληγιαννάκης, Βασιλάκης, Σφακιανάκης, Σκουλούδης(71’ Γενιτσαρίδης), Κολλαρετάκης, Μοχιανάκης(88’ Κοσκινάς), Λαδουκάκης(67’ Ανδριαδάκης).
Καμίνια: Παπαδάκης, Τζιώτης, Λειβαδίτης, Μπουγαδάκης, Τζανής, κώττας, Γ. Παπαδάκης, Περάκης, Lamaj, Καπανταϊδάκης, Κασσωτάκης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


