Γιουχαρίσματα κατά ιερέων υπερασπιστών του εμβολιασμού (video)

Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε μετά το πέρας του Εσπερινού στην Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στη Θεσσαλονίκη ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας, όταν αναφέρθηκε στην ανάγκη εμβολιασμού των συνανθρώπων μας, προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο, οι πιστοί αποδοκίμασαν τις προτροπές του Σεβασμιωτάτου, ενώ παράλληλα ζητούσαν να μην λέει για τα εμβόλια, αλλά να κηρύξει για την τιμώμενη Αγία.

«Ντροπή, αίσχος! Δεν είναι πνευματικό κήρυγμα αυτό, να μας μιλήσεις για την Αγία», φώναζαν κάποιοι από τους πιστούς.

Ζάκυνθος: Ένταση με ιερέα σε πανηγύρι – Πήγαν να πιαστούν στα χέρια

Ένταση επικράτησε στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε χθες στα Πηγαδάκια της Ζακύνθου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού.

Στο κήρυγμά του ο εφημέριος του ναού κάλεσε το ποίμνιο να είναι προσεκτικό με τα υγειονομικά μέτρα, ενώ κάλεσε και τον κόσμο να εμβολιαστεί. Στο σημείο αυτό, ένας πολίτης εξαγριώθηκε με την προτροπή για εμβολιασμό και άρχισε να φωνάζει «αίσχος» και «ντροπή» υψώνοντας τα χέρια του. Οι φωνές του μάλιστα γίνονταν όλο και πιο έντονες, ενώ πλησίαζε όλο και περισσότερο τον ιερέα.

Μάλιστα παρ’ ολίγον να σημειωθεί και σύρραξη όταν βρέθηκε απέναντι σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος προσπάθησε να του κλείσει τον δρόμο προς τον εφημέριο χρησιμοποιώντας την ελληνική σημαία. Το επεισόδιο τελικά έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι τα μοναδικά περιστατικά, καθώς σε όλη την Ελλάδα εμφανίζονται αρνητές μέσα στους Ιερούς χώρους κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας και αποδοκιμάζουν τους ιερείς που προτρέπουν τους πιστούς να εμβολιαστούν.

KALLERGIS
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ