Στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι ο Αλμυρός στο γήπεδο του αντιμετωπίζει τον Ρωμανό σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιγνίδι που θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ.
Η ομάδα του Γαζίου προέρχεται από τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί του Εργοτέλη με 1-0 στο Παγκρήτιο και αντιμετωπίζει ένα σωματείο που πρωταγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ.
Απών από τη σημερινή συνάντηση θα είναι ο σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός Χαράλαμπος Δαμιανάκης που υπέστη ράγισμα στα πλευρά στον αγώνα με τον Εργοτέλη και θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες.
Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, ο Αλμυρός θα επιδιώξει σύμφωνα με πληροφορίες την απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.
Σίγουρα μιλάμε για την απόκτηση ενός σέντερ-φορ και ενός αμυντικού μέσου μετά και τη φυγή του Άγγλου μέσου Γκάρετ Κέλι. Τέλος από το υπάρχον ρόστερ ενδέχεται κάποιοι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν μετά από συνενόηση του Δημήτρη Βολονάκη με τη διοίκηση.



