Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον φοιτητή Ιατρικής, Γιάννη Πατραμάνη, που πέρασε πρώτος στην Ιατρική Ηρακλείου με 19.264 μόρια.
Μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ την Τρίτη 07/09 όλο το team παρέδωσε στον πιστό φίλαθλο, Γιάννη Πατραμάνη, μια υπογεγραμμένη φανέλα από όλους του παίκτες και πολλές ευχές για καλή πρόοδο!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ
Με 19.264 μόρια ο φίλαθλος της ομάδας μας, Γιάννης Πατραμάνης, πέρασε πρώτος στην Ιατρική Ηρακλείου και η ομάδα μας του επιφύλαξε μια έκπληξη.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης 07/10 όλο το team παρέδωσε στον πιστό μας φίλαθλο, Γιάννη Πατραμάνη, μια υπογεγραμμένη φανέλα από όλους του παίκτες και πολλές ευχές για καλή πρόοδο!
Στο σημείο αυτό να ευχηθούμε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά αλλά & στα παιδιά των ακαδημιών μας που πέρασαν στις σχολές που είχαν στοχεύσει! Και συγκεκριμένα συγχαρητήρια στους: Φαίδων Καμπάκα (Διοίκηση Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Ηρακλείου)Τσότρα Ιωάννη (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης)Παπαδάκης Γιάννης (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ρεθυμνου)

