Απόψε η παρουσίαση του λευκώματος «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη»

Όλα είναι έτοιμα για την παρουσίαση του λευκώματος του Δήμου Μαλεβιζίου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη», που θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 7 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο.

Με την συμμετοχή του ηθοποιού Νίκου Βερλέκη, των δημοσιογράφων Μαρίας Καλλέργη και Κορίνας Καφετζοπούλου, εκπροσώπων του τουρισμού και με τον συντονισμό του Προέδρου της Πινακοθήκης Κώστα Τριγώνη, η Δημοτική Αρχή θα παρουσιάσει το πρώτο στην ουσία λεύκωμα που συγκεντρώνει και προβάλει όλες τις ομορφιές του Μαλεβιζίου, τους οικισμούς, το φυσικό περιβάλλον, τις εκκλησίες και τα μνημεία, αλλά και τους χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος και τις παραδοσιακές γωνιές του Μαλεβιζίου.

Μέσα από δεκάδες φωτογραφίες, επίγειες και με drone, ο επισκέπτης μπορεί να αποκτήσει μια πολύ καλή εικόνα του Δήμου ενώ τα επεξηγηματικά κείμενα σε Ελληνικά και Αγγλικά, του παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να περιηγηθεί στο Δήμο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε πως πρόκειται για έναν οδηγό για το Μαλεβίζι που μεταφέρει μέσα από τις σελίδες του την ομορφιά και τον πολύπλευρο πλούτο του τόπου μας από την Αμμουδάρα, μέχρι τον Ψηλορείτη.

Ο ίδιος ευχαριστεί όλους τους φωτογράφους για τις απίθανες λήψεις τους, στον σύμβουλό του , αρχαιολόγο Γιώργο Τζωράκη για την επιμέλεια, στον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη για την καθοριστική του συμμετοχή, όπως επίσης και στις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ για την συνεργασία και την διάθεση του φωτογραφικού υλικού.

Η είσοδος για το κοινό στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΤΑΚΟΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ