Πέρασε εύκολα από το Αστρίτσι ο ΠΑΟΚ

Η Βόνη φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ στο Αστρίτσι με την ομάδα του Μηνά Πίτσου να νικάει εύκολα με 4-2 ανεβαίνοντας έτσι στην θέση έχοντας 49 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς.

Μόλις στο 5′ ο Καλαϊτζάκης μέσα από την περιοχή με εύστοχο σουτ έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ μέχρι το ημίχρονο κάτι που όμως δεν έγινε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σκούφος στο 60′ έδωσε αέρα 2 γκολ στην ομάδα του διώχνοντας όλο το άγχος.

Στο 63′ ο Ανωγειανάκης με πέναλτι έκανε το 0-3.

Η Βόνη μείωσε σε 1-3 με τον Παπακώστα στο 68′.

Ο ΠΑΟΚ όμως κέρδισε άλλο ένα πέναλτι και ο Ανωγειανάκης και πάλι με εύστοχο χτύπημα έκανε το 1-4 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Το τελικό 2-4 έκανε ο Μυρωδιάς στο 88′.

Συνθέσεις

Βόνη: Μποστάν, Σκαρβελάκης, Χατζησεβαστός, Γελαδάς, Ανυφαντάκης, Καλαϊτζάκης, Μυρωδιάς, Σταυρακάκης, Παπακώστας, Βλάχος, Καλογερίδης.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης, Παπαδιός, Πήλιος, Καλαϊτζάκης, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Σακλαμάκης, Σηφάκης, Μαγάκης.

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ