Κύπελλο ΕΠΣΗ: Final four αλλά στη… Μεσαρά

Πέρυσι το Final four του κυπέλλου ΕΠΣΗ έγινε με απόλυτη επιτυχία στον Κρουσώνα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Κώστα Μπουμάκη να αποδεικνύεται άξιος οικοδεσπότης και γι’ αυτό το λόγο σήμερα στην κλήρωση της ΕΠΣΗ για τα πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ θα βραβευτεί για την εξαιρετική του φιλοξενία.

Φέτος όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ το Final four του κυπέλλου θα διεξαχθεί σε γήπεδο της Μεσαράς.

Δείτε αναλυτικά:

Η ημιτελική φάση και ο τελικός θα διεξαχθούν με τη μορφή Final Four. Σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ το Final Four περιόδου 2022- 2023 θα διεξαχθεί στην περιοχή της Μεσαράς.

H Επιτροπή Κυπέλλου ΕΠΣΗ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της διεξαγωγής της έδρας του Final Four ανάλογα με τις απαιτήσεις ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, στους αγώνες που διεξάγονται με το σύστημα των νοκ άουτ συναντήσεων, εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπει η διάταξη της παραγράφου 9 του
άρθρου 20 του Κ.Α.Π. (παράταση μισής ώρας, πέναλτι κ.λ.π.).

Στο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ (ημιτελικοί και τελικός) εφόσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια των 90 λεπτών αγώνα (ισόπαλο αποτέλεσμα), δεν θα υπάρξει παράταση αλλά ο νικητής θα κριθεί αμέσως από τη διαδικασία των πέναλτι.

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ