Παιχνιδάρα στο Πανεπιστήμιο ΑΕΚ ΠΑΟΚ 2-4

Σπουδαία βαθμολογική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Πανεπιστημίου επί της αξιόμαχης ΑΕΚ με 4-2 συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει φέτος .

Οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν αρετές σπουδαίας ομάδας δείχνοντας ότι πιστεύουν το μέγάλο στόχο για τον οποίο θα παλέψουν ως το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος .

Να σημειωθεί ότι στην αρχή του αγώνα κρατήθηκε ενούς λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη .

Ο Μανουσάκης της ΑΕΚ αποχώρησε με αλλαγή στο 55ο λεπτό καθώς χτύπησε στο πρόσωπο σε μία διεκδήκη της μπάλας,αποχώρησε τραυματίας με 4-5 ράμματα και προσήχθη στο εφημερεύον νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες,δείγμα του δυνατού παιχνιδιού που έγινε και από τις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 2′ ο Τριάντης εκμεταλεύτηκε ολιγωρία των αμυντικών της ΑΕΚ και με συρτό σουτ έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 5′ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Τάγγινη κάτοχος της μπάλας ο Δάσκος με άψογο πλασέ ισοφάρισε 1-1.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 9′ ο Φρόκου βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Κανδηλάκη και ο διαιτητής υπέδειξε αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ντελία και έκανε το 2-1 για την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 15′ ο Μεμοτσέλα ανατράπηκε εντός περιοχής από το Σπανό κατελογίστηκε πέναλτι και ο ίδιος που το κέρδισε ευστόχησε και ισοφάρισε 2-2 για τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 28′ χάθηκε η μπάλα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Κουράκης έβγαλε μόνο το Γαρεφαλλάκη απέναντι στο Σπανό ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 2-3.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 32′ ο Μαγάκης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή κάρφωσε τη μπάλα στα δίκτυα του Σπανού κάνοντας το 2-4.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε διαφήμιση του ποδοσφαίρου και από τις δύο ομάδες με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και την επίτευξη έξι τερμάτων. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια όμως η ΑΕΚ αντίδρασε και στο δεκάλεπτο προηγήθηκε 2-1. Στο σημείο αυτό φάνηκε η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Βασίλη Κρασανάκη οι οποίοι με περίτεχνες ενέργειες μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατάφεραν να πάνε στην ανάπαυλα προηγούμενοι με 4-2.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 50′ σέντρα του Τριάντη ο Σηφάκης έπιασε τη δυνατή κεφαλιά όμως εντυπωσιακή απόκρουση του Σπανού.

Στο 67′ από πλεονεκτική θέση σουτ του Φρόκου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Βλαχάκη.

ΑΕΚ: Σπανός,Ντελία(79′ Καραφωτιάς),Μανουσάκης(55′ Κεφαλούκος),Μπέγκα,Μουρτζάκης,Νικολάου, Καραφωτιάς,Φροκού,Ταγγίνης(79′ Κοζορώνης),Δάσκος(60′ Βαρδονικολάκης),Νικολάου(79′ Ζουζούλας)

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης,Στεφανάκης(90′ Ρογδάκης),Μαυροειδής,Παπαδιός,Κανδηλάκης,Μαγάκης(90′ Μπορμπουδάκης),Γαρεφαλάκης(70′ Ανωγειανάκης) , Σηφάκης,Μεμοτσέλα,Τριαντής(70′ Μεταξάκης),Κουράκης(89′ Τσατσάκης)

PANORAMA
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ