Ο γνωστός stand up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία από την Κρήτη σε ένα κατάμεστο θέατρο στο Τεχνόπολις. Μίλησε με θερμά λόγια για το κοινό του Ηρακλείου και είπε πως είναι γούρι να ξεκινάει την περιοδεία του από τη Μεγαλόνησο με την παράσταση «Ο Ελέφαντας στο δωμάτιο».
Ο κύριος κορμός της παράστασης του αφορούσε τις ανθρώπινες σχέσεις, την Ελληνίδα μάνα, τον Έλληνα πατέρα, τη σχέση μάνας και γιου, τους…παραδοσιακούς χορούς, τους life coaches ετών 25 που γνωρίζουν τόσο καλά τη ζωή και δίνουν συμβουλές και σε άλλους (ναι σιγά!), ενώ αποκάλυψε ποιο είναι εκείνο το 15λεπτο που ο άντρας μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Καθ’ όλη την διάρκεια της παράστασης ο κόσμος δε σταμάτησε να γελάει, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο ανάγκη έχει το γέλιο και την ψυχαγωγία.
Να θυμίσουμε πως ο Γ. Χατζηπαύλου το 2015 έγινε ο πρώτος Έλληνας stand – up κωμικός του οποίου σόλο παράσταση προβλήθηκε σε ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο (“Δύσκολα τα πράγματα” – Alpha TV) ενώ τον Νοέμβριο του 2017 και τον Οκτώβριο του 2019 πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες περιοδείες ελληνόφωνου stand up comedy εκτός Ελλάδας με sold out παραστάσεις σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Ντουμπάι, Εδιμβούργο, Άμστερνταμ, Λουξεμβούργο, Βερολίνο, Στουτγκάρδη, Μόναχο, Βρυξέλλες, Όσλο, Βιέννη, Ζυρίχη, Ελσίνκι, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Μάλτα, Χάγη, Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο.
πηγή: www.cretapost.gr


