Ο μηνυτής Δημήτρης Λιότσος, διορισμένος δικαστικός πραγματογνώμονας της υπόθεσης του Ματιού από τις εισαγγελικές αρχές κατέθεσε ότι έγινε στόχος μπουλιγκ και απειλών
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, Ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για απόπειρα παράνομης βίας και παράβαση καθήκοντος. Παράλληλα του επιδικάστηκαν δικαστικά έξοδα 1.000 ευρω.
Ο μηνυτής Δημήτρης Λιότσος, διορισμένος δικαστικός πραγματογνώμονας της υπόθεσης του Ματιού από τις εισαγγελικές αρχές κατέθεσε ότι έγινε στόχος μπουλιγκ και απειλών.
«Δεν ήρθε όμως να μας τα πει! Μας κατέστρεψε και μας έκαψε όλους. Που να έρθει, δεν έχει τα κότσια! Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν. Κοιτάξτε το παιδί μου που κάηκε. Δεν αποδέχθηκε τίποτα. Δε θέλω να λέει ψέματα, τα νομικά επιχειρήματα να μας πει ο ίδιος και όχι άλλος. Έχασα το παιδί μου 35 ετών» φώναξε στο δικαστήριο ηλικιωμένη γυναίκας που στη φονική πυρκαγιά θρήνησε κόρη και εγγονάκι – βρέφος.
Πηγή: skai.gr


