Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Χαράκι Μονοφατσίου: Κτηνοτροφικές διαφορές η αιτία της συμπλοκής – Σε συναγερμό οι Αρχές

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (9/3) σε χωριό του Μονοφατσίου, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.

Σε μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε νεαρός άνδρας στο Χαράκι Μονοφατσίου από συγχωριανό του, επίσης νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν αφορά συμπλοκή μεταξύ δύο νεαρών ανδρών, οι οποίοι δεν έχουν συγγενική σχέση. Κατά τη διάρκεια της έντασης, ένας από αυτούς πυροβόλησε τον άλλον στο πόδι, τραυματίζοντάς τον.

Ο τραυματισμένος άνδρας διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να αναφέρουν ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο μετά τον πυροβολισμό και αναζητείται από την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο επεισόδιο παραμένουν άγνωστα, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Σε κινητοποίηση  βρίσκονται και μέλη των εμπλεκόμενων οικογενειών, ενώ οι πρώτες πληροφορίες του iraklionews.gr  κάνουν λόγο για κτηνοτροφικές διαφορές όσον αφορά την αιτία της συμπλοκής.

ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ