Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Μαλεβιζίου τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου

Δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη

Η Δημοτική Επιτροπή Μαλεβιζίου θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2025, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για δεκατρία θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη. Σε περίπτωση κωλύματος, τα τακτικά μέλη καλούνται να ενημερώσουν έγκαιρα τους αναπληρωματικούς τους.

Ανάμεσα στα θέματα που θα εξεταστούν είναι η 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2025, η έγκριση μετάβασης του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα στην Αθήνα, η διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών πολεοδομίας, ζητήματα που αφορούν πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ, καθώς και η διόρθωση κλάδων ειδικοτήτων σε τρεις θέσεις ΙΔΟΧ.

Επίσης, θα συζητηθούν η έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών για την ανάπλαση της Πλατείας Κορφών, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πλησίον της πλατείας Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Δημαρχείο Γαζίου, τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στην Αγία Μαρίνα Τσαλικάκι, καθώς και ζητήματα που αφορούν τις εγγραφές και τα τροφεία των βρεφονηπιακών σταθμών.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα περιλαμβάνεται η έγκριση εισόδου–εξόδου οχημάτων στη ΒΙΟΠΑ Τυλίσου, η λήψη απόφασης για συμβιβασμό σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, καθώς και η έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του ΚΔΑΠ Γαζίου για την Α’ και Β’ βάρδια.

Η συνεδρίαση αναμένεται να επικεντρωθεί στη διαχείριση ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, την τοπική ανάπτυξη και την ομαλή λειτουργία των δημοτικών δομών του Μαλεβιζίου.

H ανακοίνωση του Δήμου:

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου  2025 και ώρα 12:00    στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ,  προκειμένου να πάρουμε απόφαση για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωματικούς τους.

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α     Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (9η) οικονομικού έτους 2025
  2. Έγκριση μετάβασης Δημάρχου στην Αθήνα στις 8/10/2025.
  3. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών για πρόστιμα πολεοδομίας
  4. Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ (εισήγηση υπ’ αρ. πρωτ. 15291/25-09-2025)
  5. Πρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ. (εισήγηση υπ’ αρ. πρωτ. 15471/30-09-2025)
  6. Διόρθωση κλάδου/ειδικότητας τριών -3- θέσεων ΙΔΟΧ που εγκρίθηκαν στα πλαίσια του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης ΙΔΟΧ έτους 2025.
  7. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών – Τακτοποιητικού του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΡΦΩΝ».
  8. Έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων σε ακίνητο με πρόσωπο σε αγροτική οδό στην ΒΙΟΠΑ Τυλίσου (Τσιαουσίδη).
  9. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πλησίον πλατείας Μιχαήλ Κατσαμάνη- Δημαρχείο Γαζίου.
  10. Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου ΑΓ.Μαρίνα Τσαλικάκι
  11. Εγγραφές βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς Δ. Μαλεβιζίου σχολικής περιόδου 2025-20265, αλλά και την είσπραξη  της οικονομικής εισφοράς τους  (τροφεία)από την οικονομική υπηρεσία του Δ. Μαλεβιζιου.
  12. Λήψη ή μη απόφασης για συμβιβασμό ενόψει της με αρ. πρωτ. Δήμου Μαλεβιζίου 007110/19-5-2025 αγωγής ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ κατά του Δήμου (ΑΓ198/2025) και της σχετική πράξης ΠΟΕ288/2025 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου για ενδοδικαστική επίλυση της διαφοράς (αριθ.πρωτ. Δ. Μαλεβ. 009149/2025)
  13. Έγκριση εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας ΚΔΑΠ Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου / Α’ και Β βάρδια.

 

 

ΦΑΙΣΤΟΣ S/M ΜΑΝΙΑΔΗΣ

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ