Στο πένθος το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ελλάδας – Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 18χρονος Βελισσάριος Ζαφειρούλης

Στο πένθος βυθίστηκε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Μόλις στα 18 του χρόνια, ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Ηρακλείου, Βελισσάριος Ζαφειρούλης, έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες.

Ο 18χρονος είχε παρασυρθεί  πεζός από διερχόμενο αυτοκίνητο. Αν και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη δυστυχώς η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Ηρακλείου:

Δεύτερη μέρα μετά τη Γέννηση του Θεανθρώπου και η ημερομηνία αυτή θα μείνει ανεξίτηλη στις καρδιές όλων μας!
Των συμπαικτών σου, της Διοίκησης των Προπονητών σου , αλλά και όλου του κόσμου που είχε την τύχη να σε γνωρίσει, να σε καμαρώσει και να χαρεί ένα αληθινό διαμάντι σαν εσένα. Το ήθος σου, η αξιοπρέπεια σου αλλά και το χαμόγελό σου θα είναι πάντα οδηγός για όλους μας!
Καλό Παράδεισο Βελισσάριε μας!!
Καλή Δύναμη και καλό κουράγιο στην υπέροχη οικογένειά σου!
Το Δ.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Α.Ε.

 

 

Irakleio Athlitiki Enosi 1929 

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ