Μεγάλη νίκη του ΟΦΑ στην Τύλισο 0-1

Ο ΟΦΑ πέρασε από την έδρα της Τυλίσου επικρατώντας με 1-0 και παρέμεινε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της 2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου με κορυφαίο τον Καουκάκη ήταν ανώτερη της Τυλίσου που υστέρησε δημιουργικά και κατέκτησε εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο ΟΦΑ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιγνίδι και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Καουκάκη και Ντελάκη.

Στο 7΄ όμως από κόρνερ του Καουκάκη ο Ντελάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Τσαλαπατάνη για το 0-1 της ομάδας του Αρκαλοχωρίου.

Μετά το αρχικό ξάφνιασμα οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 14΄ έχασαν καλή ευκαιρία με τον Αντώνη Σταματάκη να σουτάρει άουτ από καλή θέση.

Και στο 32′ ο Μανιούδης τροφοδότησε τον Σακλαμάκη που μέσα από την περιοχή δε βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη προσπάθησε η Τύλισος να απειλήσει όμως ο ΟΦΑ ήταν πολύ οργανωμένος ανασταλτικά, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές αφού στο 61΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μανιούδης.

Μέχρι τη λήξη του παιγνιδιού ο ΟΦΑ έχασε ευκαιρίες με τους Γαλανάκη, Καουκάκη να φτάσει στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος.

ΤΥΛΙΣΟΣ: Τσαλαπατάνης, Χριστοδουλάκης, Σαμαριτάκης, Ψωμάς (78΄ Σφακιανάκης), Σταματάκης Εμμ. (88΄ Λενακάκης), Σταματάκης Αντ., Μανιούδης, Λυγεράκης, Παπάζογλου, Σακλαμάκης, Καλαιτζάκης

ΟΦΑ: Μουτζούρης, Κοζυράκης, Μουρτζάκης, Ντελάκης, Μαυράκης, Βερούσι (69΄ Γαλανάκης), Ακοτίντα, Δαγκωνάκης (62΄ Κοντάκης), Καουκάκης, Σπανουδάκης (62΄ Λουλάκης), Χαιντίνι

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ