Συναγερμός στα Χανιά: 40χρονος εργάτης έπεσε από σκαλωσιά!

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο των Χανίων, κατά τη διάρκεια εργασιών σε κατάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 40χρονος εργάτης βρισκόταν πάνω σε σκαλωσιά, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος.

Κατά την πτώση του, ο άνδρας φέρεται να εγκλωβίστηκε σε σημείο της κατασκευής, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον ασφαλή απεγκλωβισμό του.

Στο σημείο έσπευσαν επίσης διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρέλαβαν τον 40χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Ο εργαζόμενος υπέστη τραυματισμούς στην περιοχή των πλευρών, ωστόσο, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Στον χώρο του ατυχήματος βρέθηκαν αστυνομικοί, καθώς και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας, προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και να ελεγχθεί η τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας.

Κατά πληροφορίες, οι σκαλωσιές που χρησιμοποιούνταν στις εργασίες ήταν σύγχρονου τύπου και διέθεταν συστήματα ασφαλείας. Τα ακριβή αίτια της πτώσης παραμένουν υπό διερεύνηση.

Πηγή: neakriti.gr

Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ